Få mer över i plånboken

Känner du mot slutet av månaden att det börjar sina i plånboken? Du kanske heller inte har några besparingar undangömt på något konto eller under madrassen. Då önskar man att det hade funnits ett bra sätt att få pengar över någon gång. Om du kan tänka dig att flytta utomlands så öppnas helt andra möjligheter upp för dig vad det gäller beskattning på din inkomst. Det finns nämligen vissa guldgruvor när det kommer till detta.

Skatteparadis

http://skatteparadis.com/ kan du läsa mer om de skatteparadis som finns ute i världen. Några exempel på sådana platser är Bermuda, Schweiz, Nederländerna, Luxemburg, Bahamas och Cypern. Om du äger ett företag så har du mycket att vinna på att förflytta ditt huvudkontor till någon av dessa platser. I Sverige är det en mycket hög beskattning både för privatpersoner och företag, och en stor del av inkomsten försvinner på just detta.

Beskattningen

Det är faktiskt många svenska företag som förflyttar sin verksamhet utomlands till länder som inte har så enormt hög beskattning som Sverige har. Sverige ligger nämligen högre än många andra länder när det kommer till detta. Det är visserligen detta faktum som har byggt upp vår kända välfärd i landet. Men det kan kännas ganska surt när ens hårt förvärvade inkomster äts upp av olika skatter hit och dit.

Om du väljer att ta ditt pick och pack och byta land till ett skatteparadis så kommer du inte bara kunna njuta av mindre skatt och högre inkomster. Du kan i många fall dessutom få tillgång till ett mycket härligare klimat. Många de mest kända skatteparadisen i världen har även fina sandstränder och ett tropiskt klimat som är bra både för kropp och själ. Det är bara att våga att ta steget!