Välkommen – tips till hjälp på traven

Här har ni en ung man som bor i vår vackra huvudstad Stockholm. Så vad kommer ni att hitta här då? Att bo i Stockholm har många fördelar och det kan vara mycket intressant att bo i en aktiv stad som Stockholm faktiskt är. Jag försöker göra livet till så mycket bättre än vad det redan är och det gör jag bland annat med att styrketräna och leva sunt med allt vad det innebär. Det finns många stunder i livet som är en guldkant i tillvaron så varför inte göra livet till rena guldet i stället? Lev sunt och må bra helt enkelt.

Välkommen - tips till hjälp på travenHär i min blogg får ni ta del av allt från just det. Att må bra och leva sunt. Jag är inte en man som enbart brinner för det sunda livet och styrketräning utan jag brinner för så mycket mer. På hemmaplan så njuter jag av vad tillvaron har att ge mig. Jag vattnar mina blommor och dammsuger mitt golv. Träffar vänner och äter en god mat tillsammans då och då.

Det är väldigt skönt ibland att få kunna skriva av sig och bara ventilera om hur dagen har varit. Jag har många tankar och funderingar samt en hel del åsikter och dom kommer jag att ta upp i min blogg. Komma med tips och råd som kan vara bra att veta. Min vardag kan vara intressant för många och jag hoppas att just du ska vara en av dom som tycker att den är det. Att vara ung idag och bo i Stockholm kan ha sina fördelar och varför inte då dela med sig av det frågade jag mig själv. Så det är just det jag tänker göra här.

Välkommen - tips till hjälp på travenJag hoppas att du vill vara med och dela min blogg med mig. Kanske kan vi lära oss av varandra? Har du råd och tips så är jag lyhörd för det och vill du ta del av mina råd och tips så är jag glad för det. Jag tror på att man kan lära sig av varandra och inget av det man tänker är för smått. Tränar du själv? Eller har du tänkt att börja? Skriv och berätta så kanske vi kan pusha varandra. 

Du är välkommen här och jag hoppas få se dig här snart igen. Du är mer än välkommen att lämna en kommentar eller två så lämna gärna ett spår innan du går vidare. Ha en bra dag!